Selecteer een pagina

Sinds 1 september loop ik elke dag hard. Op rustdagen zonder trainingen, loop ik minimaal 2km op een rustig tempo. En soms op een iets minder rustig tempo:) Een aantal learnings op een rij:

 • Elke dag hardlopen kan best, ook in een halve marathon trainingsschema.
 • Vroeg opstaan en 2km rennen voor je werk op maandagochtend zorgt ervoor dat je fit op je werkt komt (maar om 17.00 uur is de koek op).
 • Als je elke dag sport, heb je veel sportwas.
 • Je moet dus meer wassen, alleen al omdat je met 4 sportbeha’s niet de week doorkomt.
 • Ik moet meer sportbeha’s kopen voordat ik weer ga wassen. Update: 2 nieuwe gekocht, nu kom ik de week weer door:)
 • Ik heb (nog) geen last van vermoeide benen. Op dagen dat ik een lange training doe, ga ik met de bus ipv met de fiets naar mijn werk. Dat helpt:)
 • Ook na een dag hard werken, naar huis fietsen, met honger, je telefoon die leeg is (en je dus zonder muziek moet lopen) én het regent, kun je gewoon een training doen. Uiteraard nadat ik 10 minuten thuis mezelf en mijn telefoon had opgeladen. Er zijn grenzen.
 • Niemand heeft zich aangemeld om mee te doen met 30 dagen hardlopen. Durf je niet? Is het niet de goede timing? Ben je gewoon niet zo sportief? Elke dag wandelen mag ook:)
 • Wie durft het aan om vanaf vandaag ook elke dag een #dailymile te lopen? De komende 20 dagen zal ik het lastiger krijgen denk ik, dus alle support is welkom😊elke dag hardlopenIk ben deze challenge aangegaan, omdat ik te snel een training voor mijn halve marathon oversloeg (Singelloop in Breda op 7 oktober). Ik kan fysiek de trainingen aan, maar zoals ik vaker zeg: hardlopen is 50% mindset en 50% fysiek. En bij die 1e 50% had ik af en toe wat motivatieproblemen. Ik kan nu zeggen: die zitten in je hoofd, don’t let them trick you. Je kunt het best:)

 

 

 

En als laatste:

  • Naast de mentale uitdaging, doe ik deze #30dagenhardlopen challenge voor Bram. Bij de halve marathon in Breda loop ik om geld in te zamelen voor Bram. Hij is Sander’s achterneefje en heeft de ziekte van Pompe, een spierziekte. Het gaat niet zo goed met Bram, daarom heb ik me aangemeld om samen met team #lopenvoorBram donaties op te halen voor meer onderzoek naar spierziekten. Ik zit nu bijna op 250 euro. Wie helpt me met een kleine donatie over de 100%? https://www.spieractie.nl/actie/lydia-van-den-brink

Namens Bram: bedankt!💪

 

Meer lezen